" Farkındalık ve Markalaşma Adına "
balevi_slider_01.jpg balevi_slider_02.jpg balevi_slider_03.jpg balevi_slider_04.jpg balevi_slider_05.jpg balevi_slider_06.jpg balevi_slider_07.jpg balevi_slider_08.jpg

HABERLER

Marmaris Ticaret Odası (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarında yer aldı.

Marmaris Ticaret Odası (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarında yer aldı.

Marmaris Ticaret Odası (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarında yer aldı.
Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde “Sizin oraların nesi meşhur?” sloganıyla bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) açıldı. Antalya Expo Center fuar alanında 11 Ekim akşamına kadar sürecek YÖREX'te, Marmaris Ticaret Odası (MTO) da Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) sağladığı destekle stant açtı. Türkiye’nin 7 bölgesi, 68 ilinden binlerce çeşit yöresel ürünün 158 stantta sergilendiği, toplamda 150 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Fuar, ilk gününden itibaren ziyaretçi akınına uğramaya başladı. GEKA'ya ayrılan alanda bulunan MTO satandı da bu akından nasibini aldı. Ziyaretçilere, MTO'nun sosyal projesi olan Bal Evi'nin ürünleri çam balı, çam kolonyası ve yöresel ürünlerimizin içinde yer aldığı lokum ile Oda'nın Kadın Girişimciler Kulübü üyelerinin hazırladıkları yöresel lezzetler ikram edilip, tanıtıldı. Marmaris standının bulunduğu GEKA alanını ziyaret edenler arasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu da vardı. MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Mevlüt Çavuşoğlu'na Marmaris'in fuarda sergilenen yöresel lezzetlerinin yanısıra tanıtım materyallerinin bulunduğu birer hediye paketini takdim etti. Rıfat Hisarcıklıoğlu, stantlarını tek tek gezdiği fuar alanındaki son ziyaretini de Marmaris standına gelerek gerçekleştirdi. MTO yönetimi ve kadın girişimcilerle birlikte objektiflere poz verip, söyleşen Hisarcıklığolu, kendisine ikram edilen çam kolonyasını beğendiğini de belirtti. MTO'yu temsilen Başkan Baysal'ın yanısıra Başkan Yardımcısı Mutlu Ayhan, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Akyazıcı ve Fatih Kaplan, Halkla ilişkiler Sor. Cevriye Güneştutar da, ilk gününde fuar alanında hazır bulundu. 
Marmaris Bal Evi Müdürü Yılmaz Yorulmaz ile MTO Kadın Girişimciler Başkanı Ayşe Aras Gürkök; üyeleri Turan Tuğrul ve Işık Karaaslan Fuar sonuna kadar Marmaris'in yöresel ürünlerini tanıtma çabası içerisinde olacak.

Makale İle İlgili Resimler